Paszteciki

Tworzymy ciasto używając najlepszych drożdży „Durin” robionych tylko dla nas. Nakładamy nadzienie i składamy pasztecik. Potem pieczemy, aż skórka zacznie się zarumieniać. Następnie świeżo upieczone paszteciki są błyskawicznie zamrażane, abyś otrzymał to co najlepsze.

Łatwo odkryć,
że używamy lepszych składników

W ofercie dostępne są:

  • paszteciki z mięsem
  • paszteciki z kapusta i grzybami
  • paszteciki z grzybami
  • paszteciki z grzybami i z serem

Produkt zamrożony: temperatura przechowywania -18℃
Przechowywanie: do 10 miesięcy.

Nasze Marki

Chcesz wiedzieć więcej?

Skontaktuj się z nami

Tel.: + 48 517 308 233

Mail: abrax@abrax.com.pl

10-356 Olsztyn
ul. Jagiellońska 91A,